Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada yaşayan birini tabutta görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan anneyi görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada yaşayan ölüler görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin hayalini görmek alım gücünün artmasına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments