Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel olan birini saçlı görmek

Rüyada kel olan birini saçlı görmek

Rüyada kel olan birini saçlı görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel olan birini saçlı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Rüyada kel birini saçlı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ana baba duası alınacağına yorulur.

Rüyada keli saçlı görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada saçının yarısını kel görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının kel olduğunu görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada saç kel görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kel görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını kel görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments