Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elini tutmak

Rüyada sevgilinin elini tutmak

Rüyada sevgilinin elini tutmak hastalanacağına, kalabalıktan uzak olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada sevgili elini tutmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, saygınlık elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini elini tutmak borçlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Rüyada sevgilin elini tutmak geleceğin güzel olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kazancın katlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak kısmetinin kapanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments