Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini beklemek

Rüyada sevgilini beklemek

Rüyada sevgilini beklemek başına bazı musibetlerin geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini beklemek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi beklemek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini beklemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili beklemek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili beklemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini beklemek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments