Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi beklemek

Rüyada sevgiliyi beklemek

Rüyada sevgiliyi beklemek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi beklemek gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili beklemek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini beklemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini beklemek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgili beklemek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments