Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini beklemek

Rüyada sevgilisini beklemek

Rüyada sevgilisini beklemek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini beklemek gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyi beklemek verimin her geçen gün artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili beklemek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini beklemek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgili beklemek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments