Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili beklemek

Rüyada sevgili beklemek

Rüyada sevgili beklemek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yokluk çekmeyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili beklemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek aksiliklerin son bulacağına, unvan sahibi olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini beklemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada sevgili beklemek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi beklemek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, üzüntülerin gideceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili beklemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments