Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır aldırmak

Rüyada nasır aldırmak

Rüyada nasır aldırmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada nasır aldırmak gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Rüyada nasır aldırmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada elleri nasırlı görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağının altında nasır görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, zorluklarının son bulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak altında nasır görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada nasır yolmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada nasırlı el görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Rüyada nasır çıktığını görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments