Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır çıkarmak

Rüyada nasır çıkarmak

Rüyada nasır çıkarmak hayırlı yollara gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nasır çıkarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada nasır çıkarmak yakın zamanda rahat edeceğine, akıllı adımlar atacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak altında nasır görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde nasır görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işarettir.

Rüyada nasır koparmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nasır kesmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta nasır görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nasır yolmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments