Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmak kaçmak saklanmak

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sevgi göreceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak rüya sahibinin şansının açılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkmak ve saklanmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ev taşımaya, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada saklanmak korkmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak saklanmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaçmak saklanmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada saklanmak kaçmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments