Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçıp saklanmak

Rüyada kaçıp saklanmak

Rüyada kaçıp saklanmak sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kaçıp saklanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi zarar edeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kaçıp saklanmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, toplum için faydalı işler yapacağına delalettir.

Rüyada dolabın içine saklanmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada köpekten saklanmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalettir.

Rüyada ateşten saklanmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada polisten saklandığını görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden saklanmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments