Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinden hamile kalmak

Rüyada başka birinden hamile kalmak

Rüyada başka birinden hamile kalmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Rüyada başka birinden hamile kalmak bolluk ve bereket elde edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka evde kalmak hayat içinde çok rahat edeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulur.

Rüyada başka bir evde kaldığını görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir evde kalmak ayaklandıracağına, rahat erileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin evinde kalmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sevinçli haberler geleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden hamile kalmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, işyerini kapatacağına delalettir.

Rüyada hamile kalmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments