Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ayakta sallamak

Rüyada bebeği ayakta sallamak

Rüyada bebeği ayakta sallamak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada bebeği ayakta sallamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada bebeği ayakta sallamak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada ayakta bebek sallamak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta sallamak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zamanının boşa gideceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği sallamak maddi kaynakların zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada bebeği kucağında sallamak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına yorulur.

Rüyada bebeği ayağında sallamak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments