Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, birikmiş parasının olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek maddi zarara gireceğine, keyifli olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek kapanan kapıların açılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, parasının ve malının da artacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak sağlığının bozulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments