Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek rahatının da yerine geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, halsizleşeceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kurulu düzeninin olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldın sevgilini görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle barışmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments