Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek işinde büyük başarılar alacağına, hoşluk içinde olacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, üzgün ve hasta olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada en sevmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, mutluluğa ve neşeye, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalettir.

Rüyada sevmediği kişileri görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği kişiyi görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, parasız kalacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments