Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta su içmek

Rüyada ayakta su içmek

Rüyada ayakta su içmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, huzurlu günler görüleceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Rüyada ayakta su içmek gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada ayakta su içmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki bardak su içmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işaret eder.

Rüyada sabunlu su içmek çok büyük zorluklar çekeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada nil nehrinden su içmek çok kötü hissedileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada sarımsaklı su içmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Rüyada bardak bardak su içmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir tas su içmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments