Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nil nehrinden su içmek

Rüyada nil nehrinden su içmek

Rüyada nil nehrinden su içmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nil nehrinden su içmek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada nil nehrinden su içmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada neskahve içmek işlerin büyüyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nescafe içmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret eder.

Rüyada sütlü nescafe içmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, mallarının eksileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Rüyada asi nehrini görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nergiz toplamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Rüyada nescafe almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada necm suresini okumak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments