Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta şişlik görmek

Rüyada ayakta şişlik görmek

Rüyada ayakta şişlik görmek zorlukların ortadan kalkacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza tabir olunur.

Rüyada ayakta şişlik gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada ayakta şişlik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta sivilce görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ayakta çamur görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet eder.

Rüyada ayakta açık yara görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, bebek sahibi olunacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak görmediği yerlere gideceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ayakta duran bebek görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, patlama noktasına geleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments