Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada farklı ayakkabılar giymek daha iyi yerlere geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek makamını kaybedeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarının farklı olduğunu görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalettir.

Rüyada iki farklı ayakkabı görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada farklı çift ayakkabı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek yükseldikçe yükseleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına tabir olunur.

Rüyada farklı ayakkabı görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments