Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta çamur görmek

Rüyada ayakta çamur görmek

Rüyada ayakta çamur görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, mevlit okutacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta çamur gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada ayakta çamur görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta kurt görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iyileşme göstereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada ayaktan kan akmak kötü halinden eser kalmayacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak daha çok çalışılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan öpmek gözyaşının dineceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta dövme görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments