Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek rakiplerine büyük fark atacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yarınlarına inanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak eşlerin muhabbetinin artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, zor bir döneme gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuşamamak istediği her şeyi elde edebileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek yeni bir başlangıç yapmaya, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments