Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ruh sağlığının bozulacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, vaaz ve nasihate, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada telefonla konu mak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet eder.

Rüyada telefonla konuşanı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Rüyada sevgili telefonda konusmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda konuşamamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada telefon konuşması dinlemek yüksek moralli olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments