Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle konuşamamak

Rüyada sevdiğinle konuşamamak

Rüyada sevdiğinle konuşamamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, manevi olarak da yıpranacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, nimetin çoğalacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle konuşamamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek hastalıkların biteceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek varlıklı kimse olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments