Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşmayan insan görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada ölü bir insanın konuştuğunu görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığı insanı görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu insanla konuştuğunu görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada iki küs insanın konuştuğunu görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments