Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta sallamak

Rüyada ayakta sallamak

Rüyada ayakta sallamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, işlerinin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada ayakta sallamak gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Rüyada ayakta bebek sallamak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine inanılır.

Rüyada ayakta sallamak en karanlık zamanında elinden tutacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği ayakta sallamak kötü ve hasta günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salıncak sallamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada el salladığını görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan el sallamak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip sallamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada bebek sallamak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments