Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salıncak sallamak

Rüyada salıncak sallamak

Rüyada salıncak sallamak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salıncak sallamak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada salıncak sallamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini salıncakta sallamak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sağlığın bozulacağına, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada birini salıncakta görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada salıncakta uçmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada salıncakta bebek görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments