Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip sallamak

Rüyada ip sallamak

Rüyada ip sallamak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ip sallamak gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada ip sallamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağacı sallamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada bebeği ayakta sallamak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada trene el sallamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişini sallamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana el sallamak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments