Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sallamak

Rüyada bebek sallamak

Rüyada bebek sallamak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek sallamak gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada dizinde bebek sallamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebeği ayağında sallamak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek sallamak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, saygınlığının da artacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada bebek salladığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği kucağında sallamak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada bebeği ayakta sallamak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments