Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini fotoğraf çekmek

Rüyada birini fotoğraf çekmek

Rüyada birini fotoğraf çekmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, şerefe ve izzete, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin fotoğrafını çekmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada habersiz fotoğraf çekmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments