Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ünlü birinin fotoğrafını çekmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek büyük bir tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek iyi geçineceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments