Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda fotoğraf çekmek

Rüyada karda fotoğraf çekmek

Rüyada karda fotoğraf çekmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Rüyada karda fotoğraf çekmek sermayenin harcandığına değeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hem eğleneceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada karda halay çekmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını çekmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sorunların atlatılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Rüyada birini fotoğraf çekmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments