Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle düğüne gitmek

Rüyada biriyle düğüne gitmek

Rüyada biriyle düğüne gitmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada biriyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe gidememek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada düğün için kuaföre gitmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Rüyada giyinip düğüne gitmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada süslenip düğüne gitmek bazı sırların açığa çıkacağına, maddi gücünün eksileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments