Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kazancının çok düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size sarıldığını görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek işlerinin kolaylaşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ismini herkese duyuracağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments