Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Rüyada birinin size sarıldığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin sizi öptüğünü görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin size aşık olduğunu görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments