Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size sarıldığını görmek

Rüyada birinin size sarıldığını görmek

Rüyada birinin size sarıldığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin size sarıldığını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek doktordan doktora koşturacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sizi seven birini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin sizi kıskandığını görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments