Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, zor bir işe girileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin size sarıldığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin size kızdığını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, şansın kaçacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sizi öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments