Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına yorulur.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada size ateş edildiğini görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sizi seven birini görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments