Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, daha sık bir araya geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizi sevdiğini gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi sevdiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin size baktığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, önemli sorumluluklar alacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, işlerin artacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments