Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek olaylı günler geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yüzün güleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak geçecek güzel bir ömre, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aileyle iş yapmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, kazancın sürekli artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments