Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, her zaman hak ettiğini alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hızlanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments