Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, zor günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments