Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta kir görmek

Rüyada ayakta kir görmek

Rüyada ayakta kir görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta kir gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta kir görmek güvensizliğini yeneceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta kaymak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, dinç kalacağına, yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada ayaktan öpmek çok rahat bir nefes alacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunlarının son bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüste ayakta durmak herkesin rahat edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments