Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kir çıkarmak

Rüyada ayaktan kir çıkarmak

Rüyada ayaktan kir çıkarmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok sevileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayakta kir görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulur.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan toplu iğne çıkarmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments