Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak güvensizlik duymaya, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta kurt görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzından kurt çıktığını görmek ondan faydalanacağına, hastalıklarının azalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kurt çıktığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan kurt çıktığını görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada içinden kurt çıktığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, bilgi ile donanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments