Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan öpmek

Rüyada ayaktan öpmek

Rüyada ayaktan öpmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan öpmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada ayaktan öpmek istediği gibi hareket edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta bot görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada ayakta dikilmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret eder.

Rüyada ayakta durduğunu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta ayakkabı giymek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada ayakta sivilce görmek refahının ve varlığının artacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta karınca görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments