Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta kaymak

Rüyada ayakta kaymak

Rüyada ayakta kaymak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, düşmanlıkların biteceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ayakta kaymak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ayakta kaymak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta beklemek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Rüyada ayakta dikilmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayakta solucan görmek iş yeri sahibi olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments