Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan vurulmak

Rüyada ayaktan vurulmak

Rüyada ayaktan vurulmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak tövbe etmeye, doğru haber almaya, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak sağlıklı bir kişi olmaya, kolaylığa kavuşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayaktan vurulmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok başarılı olunacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak planların aksayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments