Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini görmek makbul olan mallar edineceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzük verdiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yetki sahibi olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek kendisini yıpratacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bütçesinin küçüleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments