Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, mesleğinde atılım yapacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzük taktığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının yüzük taktığını görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada alyans yüzük taktığını görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorunların hallolacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments